Pexels.com oogzorg

Oogzorg

Oogzorg

Bij Van der Wiel Optiek wordt u altijd deskundig geholpen door ervaren, gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten. Uw ogen worden perfect opgemeten en u wordt helder geadviseerd over de uitkomst van dit oogonderzoek. Indien gewenst meten wij uw oogdruk op en zo nodig kunnen wij u doorverwijzen naar de oogarts of optometrist voor nader onderzoek.
 
 Het uitzoeken van het juiste type glas is maatwerk; met behulp van de nieuwste technologie bepalen wij samen met u welk glas het beste bij u past. Wij helpen u een perfect montuur te kiezen uit ons ruime assortiment stijlvolle merkbrillen, uiteraard aan de hand van uw werkzaamheden en interesses.
 
 Wij streven er naar de levertijd van uw nieuwe bril zo kort mogelijk te houden, zodat u snel kunt genieten van een hernieuwde, heldere kijk op de wereld. Wanneer u de bril komt ophalen, zorgen wij voor een uitstekende pasvorm door het montuur af te stellen op uw gezicht. U krijgt altijd een passende brillenkoker en een microvezel schoonmaakdoekje mee, zodat u uw bril zo lang mogelijk in goede conditie kunt houden.
 
 Nadat u een nieuwe bril of glazen bij ons aangeschaft heeft, nodigen wij u regelmatig uit voor een kosteloze onderhoudscheck en het opnieuw opmeten van uw ogen. Zo weten wij zeker dat u altijd zo comfortabel mogelijk kijkt. 
 
 

Tevredenheidsgarantie

Als uw nieuwe bril onverhoopt binnen 3 maanden niet aan uw wensen blijkt te voldoen, of de correctie van uw ogen snel veranderd is, passen wij de sterkte of het glastype eenmalig aan zonder extra kosten. Mocht uw bril na een tijdje toch niet meer zo lekker zitten, dan stellen wij deze kosteloos opnieuw af op uw gezicht. Onze monturen zijn van een uitstekende kwaliteit en daarom krijgt u een jaar garantie op uw aangeschafte bril. Mocht er in die periode - buiten ieders schuld - iets gebeuren met de glazen of het montuur, dan zullen wij u altijd een passende oplossing aanbieden.


Vergoedingen

De meeste zorgverzekeraars bieden een vergoeding voor uw bril of contactlenzen. Deze vergoeding kan oplopen tot wel 500,- euro! Op deze webpagina kunt u uw zorgverzekeraar selecteren en bekijken of u een vergoeding krijgt, evenals de hoogte van deze eventuele vergoeding. U kunt ook vergelijken welke zorgverzekeraar de hoogste vergoeding biedt. Bekijk de vergoedingen van alle zorgverzekeraars.

U krijgt een extra factuur mee van uw aankoop bij Van der Wiel Optiek. Deze factuur kunt u dan indienen bij uw zorgverzekeraar en deze keert de eventuele vergoeding aan u uit.