Verrekijker Pexels.com

Onze producten

Naast brillen en lenzen bieden wij ook thermometers, barometers, weerstations, verrekijkers en loepen. Hieronder kunt u zien wat wij zoal in huis hebben. 
Bij vragen kunt u bellen, mailen of gezellig even langskomen! 

Loepen

Ons gehele assortiment loepen is afkomstig van Eschenbach, een Duits bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Met meer dan 90 jaar ervaring is dit één van de leidinggevende en trendsettende leveranciers van optische producten. 

U kunt onze collectie loepen natuurlijk altijd komen bekijken in onze winkel.

Verrekijkers

Als het gaat om verrekijkers en telescopen heeft Van der Wiel een naam hoog te houden. U vindt in onze winkel een ongekende collectie! 

Wij verkopen verrekijkers voor verschillende doeleinden en in diverse prijsklassen, en telescopen om sterren en planeten te bestuderen.

Weerstations

De collectie weerstations die u kunt vinden bij Van der Wiel optiek is voor een groot gedeelte afkomstig van het merk Bresser. De gehele collectie van Bresser kunt u online bekijken op https://www.folux.nl/weerstations/ en bij ons in de winkel. 

Wij kunnen desgewenst ieder product van deze leverancier voor u bestellen. 

Barometers en Thermometers

Een groot deel van de collectie thermometers die u kunt vinden bij Van der Wiel optiek is afkomstig van Dennis Dingens. De gehele collectie kunt u bekijken op www.barometers.com

Wij kunnen desgewenst ieder product van deze leverancier voor u bestellen.

Essilor apparaat visioffice2 beeldbank
Van der Wiel Optiek Leiden
Van der Wiel Optiek Leiden
Van der Wiel Optiek Leiden
Van der Wiel Optiek Leiden
Van der Wiel Optiek Leiden

We staan voor je klaar

Vragen op opmerkingen? Neem gerust contact op!

Pexels.com oogzorg

Social media

Wij zijn ook zeker te vinden op social media. Voor alle recente ontwikkelingen kunt u onze Facebook en Instagram volgen. 
De 'nieuws' sectie op de website wordt ook regelmatig bijgehouden.