Verrekijker

Verrekijkers

Als het gaat om verrekijkers en telescopen heeft van der Wiel een naam hoog te houden. U vindt in onze winkel een ongekende collectie! 

Wij verkopen verrekijkers, spotting telescopen voor verschillende doeleinden en in diverse prijsklassen, en telescopen om sterren en planeten te bestuderen.

Wij voeren de volgende merken:

Swarovski, Carl Zeiss, Leica, Bynolyt, Meopta en Bushnell.


Bynolyt.

Is een Nederlands merk met een brede selectie verrekijkers met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze zijn uitermate goed geschikt voor de beginnende vogelaar.

 

Zeiss.

Het welbekende Duitse topmerk heeft met onder andere de Terra- serie een betaalbare kwaliteitskijker op de markt gebracht. Dit is één van de Premium verrekijkers die Zeiss en ook Van der Wiel optiek te bieden heeft. 

Swarovski.

Het topmodel van Swarovski is de NL-Pure. Door zijn betere vormgeving ligt deze nog beter in de hand en biedt uitmuntende optische prestaties en daardoor een waardige opvolger van de bestaande EL.


Bushnell.

Dit Amerikaanse merk is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op sportoptiek en outdoor-producten. Bushnell staat voor een betrouwbaar product met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Meopta.

Een premium verrekijker van Meopta is de Meo-Pro Air. De magnesium body heeft een moderne uitstraling en ligt uitstekend in de hand. Het optische systeem  zorgt voor een scherp beeld van de hoogste kwaliteit.