Jimdo foto

Garantie

Garantie 

Is er iets aan de hand met een product dat u bij van der Wiel Optiek heeft aangeschaft, dan kunt u uiteraard een beroep doen op Van der Wiel Optiek voor het uitvoeren van de garantie. De uitvoering van garantie wordt opgevolgd conform de voorschriften van de fabrikant.
 
Uiteraard staan wij er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Garantiegeval melden

Bij een garantie of defect kunt u het product kosteloos retourneren in de winkel.  Retourneren in de winkel doet u samen met een medewerker die u zal helpen met het bepalen van een gepaste oplossing. Bij vragen over een defect of schade kunt u ons ook mailen op [email protected]

Tevredenheidsgarantie

Als uw nieuwe bril onverhoopt binnen 3 maanden niet aan uw wensen blijkt te voldoen, of de correctie van uw ogen snel veranderd is, passen wij de sterkte of het glastype eenmalig aan zonder extra kosten. Mocht uw bril na een tijdje toch niet meer zo lekker zitten, dan stellen wij deze kosteloos opnieuw af op uw gezicht. 

Onze monturen zijn van een uitstekende kwaliteit en daarom krijgt u een jaar garantie op uw aangeschafte bril. Mocht er in die periode - buiten ieders schuld - iets gebeuren met de glazen of het montuur, dan zullen wij u altijd een passende oplossing aanbieden.