Varilux
Essilor
Eye zen

Wereldwijd en toch lokaal

Essilor Nederl​and maakt deel uit van Essilor International en is wereldleider op het gebied van brillenglazen ter correctie van kijkproblemen. Essilor werkt voortdurend aan vernieuwing en verbetering van de producten, zodat uw bril altijd up to date blijft. 

 Naast een professionele oogmeting werkt van der Wiel optiek in de winkel ook met Visioffice 3. Met dit digitale meetsysteem zijn wij in staat alle persoonlijke parameters te meten die nodig zijn voor het bestellen en produceren van de laatste generatie Essilor brillenglazen. 

Visioffice meet als enige systeem in de markt de persoonlijke eyecode van uw bril. Dit zorgt voor een enorme verbetering op het gebied van échte maatwerk brillenglazen. De metingen worden tot wel 0.1mm nauwkeurig uitgevoerd. Dit geldt voor de metingen van de Pupil - en hoornvliesafstand, hoekmetingen, pantoscopische hoek en doorbuiging. 

Per slot van rekening verdient elke brildrager met meest gepersonaliseerde brillenglas.


Kwaliteit hoog in het vaandel

Essilor Nederland is gevestigd in Zevenaar, waar zij het lokale en innovatieve productielab hebben. Uw brillenglas is dan ook echt 'made in Holland'.

Eyezen (Boost):
Naast het standaard programma produceert Essilor ook de zogenoemde Eyezen glazen. Deze enkelvoudige brillenglazen zijn voorzien van een visuele boost in het onderste gedeelte van het glas dat zorgt voor een scherp beeld.

Varilux (series):
Met Varilux® multifocale brillenglazen heeft u een comfortabel en helder zicht waardoor u dichtbij, veraf en alle afstanden daar tussenin scherp kunt zien.
Meer informatie kunnen we geven aan de hand van de oogmeting en Visioffice-meting.Voor meer informatie kunt u de website van Essilor bezoeken.

afbeelding essilor