Weerstations


De collectie weerstations die u kunt vinden bij Van der Wiel optiek is voor een groot gedeelte afkomstig van het merk Cresta. Een deel van onze collectie kunt u bekijken in onze webshop. Vanwege technische redenen staan niet al onze weerstations hier afgebeeld; een ruimere collectie kunt u terugvinden in onze winkel in Leiden. De gehele collectie van Cresta kunt u bekijken op www.cresta.nl. Wij kunnen desgewenst ieder product van deze leverancier voor u bestellen.

Cresta

Reeds decennia lang brengt Cresta consumentenelektronica op de markt binnen diverse productgroepen en in verschillende landen. De visie van Cresta is er op gericht om met vooruitstrevende technologie u eenvoudig van de gewenste informatie te voorzien. Het assortiment van Cresta is zeer dynamisch. Het past zich zeer snel en efficiënt aan bij de veranderingen in de markt en heeft binnen ieder segment een brede dekking met een eigen karakter. Dit gegeven samen met de gunstige prijs/kwaliteit verhouding bevestigen het succes van het merk Cresta.

Cresta introduceerde als eerst de digitale weerstations op de Nederlandse markt, Cresta is dan ook tot vandaag de dag marktleider in deze productcategorie. De nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en de vele functies maken de weerstations bij zowel de hobbyist als de weeramateur zeer populair. Deze weerstations kunnen tegenwoordig alle denkbare weermetingen verrichten, de draadloze technologie zorgt voor veel gebruiksgemak.