Collectie bekijken

Zonnebrillen

In onze webshop zijn zonnebrillen te vinden van meer dan tien verschillende merken. Ray Ban, Poloroid, Serengeti, Carrera, Calvin Klein en Persol zijn slechts een paar voorbeelden van goede kwaliteit zonnebrillen met een mooi design. De zonnebrillen die via de  webshop worden gekocht, hebben een aantrekkelijke korting van maar liefst 15%!

Heeft u een mooie zonnebril in onze webshop gezien, maar wilt u deze graag eerst passen? Kom dan naar onze winkel. Hier kunt u uitgebreid zoveel zonnebrillen proberen als u wilt. Daarbij krijgt u desgevraagd ook nog advies van onze gediplomeerde opticiens. 

Helaas zijn niet alle zonnebrillen die wij verkopen in onze webshop verkrijgbaar in onze winkel in Leiden. Als u wilt weten in welke vestiging een bepaald artikel aanwezig is, dan klikt u het artikel aan in onze webshop. Onder het kopje 'Winkelvoorraad' kunt u vervolgens zien waar de bril verkrijgbaar is. Dit kan ook bij één van de  Eye Fashion winkels zijn.

Zonnebril op sterkte
Heeft u een zonnebril gekocht in onze webshop en wilt u hier graag glazen op sterkte in gezet hebben? Ga dan gerust, met uw bril en aankoopbewijs, langs bij onze winkel. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden. 

Verrekijkers, Telescopen, Loepen, Thermometers & Weerstations

Onze gehele collectie verrekijkers, telescopen, loepen, thermometers en weerstations is aanwezig in onze winkel 'Van der Wiel Optiek' in Leiden. Van der Wiel Optiek is in de regio Leiden een begrip als het gaat om brillen, contactlenzen, optische hulpmiddelen, verrekijkers, telescopen en andere meteo-apparatuur. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen over de producten die zijn afgebeeld in de webshop, onder het kopje ' Accessoires'. Bovendien is niet de gehele collectie online verkrijgbaar. In de winkel heeft u nog meer keus.
 
Monturen
Onze monturen zijn alleen verkrijgbaar in de winkel en zijn niet online te bestellen. Een deel van onze collectie is op onze website te zien. U kunt natuurlijk op onze website alvast een kijkje nemen om ideeën op te doen. In de winkel is het aanbod nog groter!