Verrekijkers

Als het gaat om verrekijkers en telescopen heeft Van der Wiel een naam hoog te houden. U vindt in onze winkel een ongekende collectie! Wij verkopen verrekijkers voor verschillende doeleinden en in diverse prijsklassen, en telescopen om sterren en planeten te bestuderen Ook spottingscopen zitten in ons assortment, deze worden veel gebruikt door vogelspotters maar ook voor andere doeleinden. De merken die wij voeren zijn Bynolyt, Zeiss, Swarovski, Bushnell en Leica. U kunt een groot deel van onze collectie terugvinden in onze webshop.

Bynolyt

Bynolyt is één van de hoofdrolspelers op het gebied van verrekijkers en spottingscopen. Zij leveren een zeer uitgebreide collectie verrekijkers voor verschillende doeleinden en in diverse prijsklassen. De volledige omschrijving van de artikelen, inclusief afbeelding, kunt u vinden in onze webshop. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van het merk zelf: www.bynolyt.nl.

 

Bushnell

Al meer dan 65 jaar biedt Bushnell goede, betrouwbare en betaalbare verrekijkers aan. Elke 'Legend' verrekijker heeft vele opties en bevat een speciale zwarte coating die de verrekijker in elk weer beschermt. De drie verschillende series zorgen ervoor dat een Legend te kiezen is in elke prijsklasse. De Legend verrekijkers zijn te zien in de webshop en op de site van Bushnell: www.bushnell.com.


 

Leica

De Leica verrekijkers staan al sinds jaar en dag bekend om de uitzonderlijke optische prestaties. Met een Leica verrekijker op zak ben je dan ook verzekerd van een haarscherp en contrastrijk beeld. Variërend van een compacte Trivod verrekijker voor op reis, tot de lichtsterkte toppers uit de Ultravid-series. Er is altijd een Leica verrekijker die goed bij jouw wensen past. De volledige omschrijving van de artikelen, inclusief afbeelding, kunt u vinden in onze webshop. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van het merk zelf:
en.leica-camera.com.

 

Zeiss

Carl Zeiss mogen we wel een begrip noemen op het gebied van verrekijkers en spottingscopen. De hoogstaande collectie verrekijkers is zeer divers en uitgebreid. Om u een eerste indruk te geven van de diverse modellen, kunt u hieronder per model een korte omschrijving vinden. De volledige omschrijving van de artikelen, inclusief afbeelding, kunt u vinden in onze webshop. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van het merk zelf: www.zeiss.com.

 

Swarovski

Ook de verrekijkers van Swarovski staan al jaren bekend om de uitstekende optische prestaties. Met een Swarovski verrekijker ben je zeker van een contrastrijk en zeer scherp beeld. De EL serie bevat ergonomische, functionele verrekijkers die ook nog eens mooi zijn vormgegeven. De CL serie is compact en daardoor erg geschikt voor op reis. Voor de omschrijving van de artikelen met afbeeldingen kunt u een kijkje nemen in de webshop of op de site van Swarovski zelf: http://nl.swarovskioptik.com/birding

 

Reparatie

Indien u een verrekijker of telescoop bij ons aangeschaft heeft (in de winkel of in de webshop), kunt u dit artikel bij ons ter reparatie aanbieden. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje; u kunt de kijker stoten of laten vallen, waardoor deze ontregeld kan raken. Als u uw aankoopbon kan overhandigen, zoeken wij een passende oplossing om u zo snel mogelijk weer te kunnen laten genieten van uw verrekijker of telescoop.