Maatwerk glazen


Visioffice

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat elk oog uniek is. Dus moet elk brillenglas dit ook zijn! Eyecode, de nieuwste technologie, houdt rekening met uw unieke ooggegevens om zo uw persoonlijke, op maat gemaakte brillenglazen te ontwerpen. Door een dynamische 3D meting met ons nieuwe meetapparaat Visioffice zijn wij in staat om meer dan 20 verschillende gegevens te verwerken in de berekening en productie van uw brillenglazen. 

Nadat u uw keuze gemaakt heeft voor een montuur kunnen wij aan de hand van een snelle meting, op basis van het draaipunt van uw oog, uw natuurlijke kijkbeweging registreren. Het resultaat is een glas met 5 keer meer precisie, ongeacht uw kijkrichting.


Varilux X series

Varilux X is het meest geavanceerde Varilux-glas op maat. Zoals iemand rechts- of linkshandig is heeft u ook een dominant oog. Dit dominante oog heeft een leidende rol en kijkt in het dagelijks leven eerst naar het beoogde doel. Door rekening te houden met uw ziende dominante oog bij het produceren van uw brillenglazen ervaart u een verbeterde reactiesnelheid.

Varilux® X-series™ is een revolutionaire doorbraak in multifocale brillenglazen. Geniet dankzij Varilux X-series van meer vrijheid zodat u kunt blijven doen wat u graag doet.

Onze levensstijl ziet er vandaag de dag anders uit dan die van enkele jaren geleden. We leven in een wereld die 24/7 verbonden is, elk uur en ieder gewenst moment hebben we toegang tot nieuws uit de hele wereld, we sturen regelmatig foto’s en video’s naar familie en vrienden, ongeacht de locatie waar zij zich bevinden. De samenleving is veranderd. Dat geldt ook voor onze visuele gewoontes. Uw houding en de manier waarop u naar elementen binnen handbereik kijkt zijn veranderd. U swypet op uw smartphone, kijkt naar uw tablet of pakt uw koffiemok terwijl u naar uw kinderen aan het appen bent.

Kortom, … alles wat ertoe doet gebeurt binnen handbereik.

Op basis van dit nieuwe kijkgedrag heeft het Research & Development team van Varilux een nieuw multifocaal brillenglas ontwikkeld, zodat u zonder compromis kunt genieten van alle afstanden binnen handbereik.


De Ultieme Personalisatie
De Varilux X is het meest geavanceerde multifocale brillenglas. Om deze metingen uit te voeren hebben we de beschikking over de elektronische meetzuil van Essilor: Visioffice.