Garantie

Is er iets aan de hand met een product dat u bij Van der Wiel Optiek heeft aangeschaft, dan kunt u uiteraard een beroep doen op Van der Wiel Optiek voor het uitvoeren van de garantie. De uitvoering van garantie wordt opgevolgd conform de voorschriften van de fabrikant.

Uiteraard staan wij er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.


Garantiegeval melden

Bij een garantie of defect kunt u het product kosteloos retourneren. Verpakt u te allen tijde uw bestelling zeer goed en degelijk om beschadigingen te voorkomen. Om het geheel te bespoedigen vragen wij u een garantie of defect aan te melden per e-mail met een duidelijke klachtomschrijving en uw ordernummer. Zodoende komt het direct bij de juiste persoon terecht. De retourprocedure krijgt u na uw aanvraag per email toegestuurd afgestemd op uw wensen en situatie. Mail ons hiervoor op webshop@eye-fashion.nl.