Pexels.com Optiek klant

Oogmeting met een mondkapje? 

Hoe gaat dat dan?

Zaterdag 2 januari 2021Onze opticiens bij van der Wiel Optiek staan gelukkig nog altijd vijf dagen per week voor u klaar, zelfs tijdens de lockdown. Wel gaat het natuurlijk allemaal net even anders dan anders. Lees hieronder hoe wij onze best doen om u nog steeds optimaal proberen te helpen met de huidige maatregelen. 

Pexels.com oogzorg

Wij zijn dus gewoon open voor vragen, oogmetingen, lenscontroles en de rest maar wel vragen wij van u of u een mondkapje mee kunt nemen en deze in de gehele winkel op te zetten. Bij de ingang van de winkel hebben wij een desinfectieapparaat staan waar u uw handen kunt ontsmetten.

De oogmeting vindt plaats in een aparte ruimte, deze ruimte is afgesloten van de winkel. Op het moment dat u plaats neemt in de stoel, mag het mondkapje af. Het oogmeetapparaat wordt na elk gebruik grondig ontsmet zodat u altijd zorgeloos een oogmeting kan laten doen.

Ons personeel draagt mondkapjes en handschoenen die regelmatig worden vervangen. In de winkel hebben wij ook plexiglas geplaatst tussen de balie en de tafels. Zo kunnen wij u een veilig bezoek garanderen met de kwalitatieve service die u van ons gewend bent! 

Voor oogmeting kunt u een afspraak maken via de telefoon: 071 512 41 08, u kunt mailen naar info@vanderwieloptiek.nl of u kan altijd gewoon even binnenlopen. 

Zien wij u snel?

Mocht u toch nog twijfelen of vragen hebben over een veilige oogmeting, stel gerust uw vragen en wij nemen de tijd om ze uitgebreid te beantwoorden!

Pexels.com Oogzorg

Social media

Wij zijn ook zeker te vinden op social media. Voor alle recente ontwikkelingen kunt u onze Facebook en Instagram volgen. 
De 'nieuws' sectie op de website wordt ook regelmatig bijgehouden.